Kimya Laboratuvarında İlk Deneyler Yapıldı

Laboratuvar ortamında bilimle iç içe olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Zümre Başkanımız Dr. Gülseren COŞKUN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize gerekli güvenlik tedbirleri alınıp laboratuvar kullanım yönergesi doğrultusunda doğal boya elde etme ile ilgili deney gösterildi ve yaptırıldı.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize bu nitelikli çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 07.10.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:52 - Görüntülenme: 1136