Laboratuvarlarımız

Okulumuzda Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları yer almakta olup, öğrencilerimiz bu derslerde teorik eğitim-öğretimin yanı sıra uygulamalı eğitim-öğretim ihtiyacını buralarda gidermektedir.Üst düzey donanıma sahip laboratuvarlarımızda öğrencilerimiz gerek derslerde gerek olimpiyat ve proje çalışmalarında aktif olarak çalışmaktadır.İhtiyaç duyulduğunda Ege Üniversitesi Fen Bilimleri, Mühendislik ve Tıp fakülteleri ile işbirliği yapılabilmektedir.

LaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımızLaboratuvarlarımız

Yayın: 01.07.2015 - Güncelleme: 11.06.2017 12:39 - Görüntülenme: 3511