Belirli Gün ve Haftalar

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

Bağımsızlığının kıymetini bilen ve değerlerine sahip çıkan güçlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümünü Kutlama ve Vatan Şairi Mehmet Akif´i Anma Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde gerçekleştirdik.

Tatilde şehir dışında birbirlerini göremeyen ve özleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Dönemi Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın motive edici konuşmasının akabinde ilk bayrak törenimizin yapılması ile başladı.

Ock

Önce iyi bir insan sonra bilinçli ve nitelikli bir birey olmak için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiğimiz bir dönem daha Karne Törenimiz ile tamamlandı.

İlk günün heyecanı bugünün deneyimi ile okula güler yüzle ve koşarak gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 81. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Cumhuriyetimizin İlanının 96. Yıl Dönümü Kutlama Törenini anlamına yakışan şekilde ve coşkuyla gerçekleştirdik.

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı.

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Egemenliğin önemini idrak etmiş, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa edeceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Vatan aşkıyla cepheye koşan ve ölüm emri alıp ölümsüzleşenlerin torunlarının okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.