Belirli Gün ve Haftalar

Her yeni yıl köklerinden gelen enerji ile tazelenen okul İzmir Fen Lisesi´nde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimiz okulumuzun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatrük´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

İnsanlığa katkı sağlayacak gençlerin yetiştirilmesi için heyecanla ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında gündem maddelerimiz doğrultusunda 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli bireyler olmaları için bizlere emanet edilen öğrencilerimize, Türkiye´nin geleceğine, sahip çıkan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı Anma Etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Cumhuriyetimizin İlanının 94. Yıldönümü Törenle kutlandı. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul bahçemizde törenimiz anlamına yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

Tatilde birbirlerini göremeyip özleyenlerin okulun ilk gününde birbilerini görünce mutlu olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı.