Belirli Gün ve Haftalar

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı.

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Egemenliğin önemini idrak etmiş, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa edeceklerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Vatan aşkıyla cepheye koşan ve ölüm emri alıp ölümsüzleşenlerin torunlarının okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Vatan Şairi Mehmet Akif´i İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılında anlamına yaraşır bir tören ile yad ettik.

İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldik. Dünya kadınlar gününü kutladık.

Birinci dönem İzmir Fen Lisesinde güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Öğretmenlerini seven ve sayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9B sınıfı öğretmenlerine küçük bir sürpriz yaparak "siz bizim için bir gün değil her gün değerlisiniz" dedi.

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli bireyler olmaları için bizlere emanet edilen öğrencilerimize, Türkiye´nin geleceğine, sahip çıkan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Ebediyete İntikalinin 80. Yıl Dönümünde Anma Etkinlikleri gerçekleştirildi.

Atatürk ve Türk Büyüklerine her daim saygı gösteren ve emanetlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde 11. Sınıflarımız Atatürk büstünü kırmızı karanfillerle donattılar.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Cumhuriyetimizin İlanının 95. Yıldönümü Törenle kutlandı.