eTwinning Projelerimiz

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan 3 eTwinning Projemizin Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Living Democracy" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Felsefe Atölyesi" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ock

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla işbirliği yaparak yabancı dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordine ettiği ve çoklu okul ortaklığını uluslararası boyutta gerçekleştirdiği eTwinning Projesi "Let´s Share and Stay Dynamic with Dynamic Education" tüm hızıyla devam ediyor.

Ock

Felsefe derslerinde öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini web 2.0 ölçme ve değerlendirme araçları ile gösterebilecekleri eTwinning Projesi "Felsefe Atelyesi" çalışmalarımız Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile devam etmektedir.

Kültür ve Sanat etkinlikleri ile yoğrulan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Cultural Diversity eTwinning Projesi kapsamında Arkas Sanat Merkezindeki Binbir Gece Masalları Sergisini ziyaret ettiler.

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla iletişim kuran, işbirliği yapan, projeler geliştiren ve paylaşan okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordine ettiği ve bir çok kalite etiketi alan "My Utopia", "Düşünce Atlasım", "Sofinin Dünyasına Yolculuk" projelerinde çalışan öğrencilerimize İl ARGE uzmanları tarafından sertifikaları verildi.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesi ile 2018 - 2019 Öğretim Yılı eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.

Ekip çalışması yaparak katma değer üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz eTwinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.