eTwinning Projelerimiz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesi ile 2018 - 2019 Öğretim Yılı eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.

Ekip çalışması yaparak katma değer üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz eTwinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesinde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde okulumuzda e-Güvenlik eğitimi verildi.

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordine ettiği ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen "Dijital Filozoflar" isimli eTwinning Projesinin Başarı Sertifikaları Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK tarafından öğrencilerimize takdim edildi.

Çalışkan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde devam eden e-Twinning Projesi "Philosophers Among Us" çalışmalarına Web 2.0 araçları aracılığıyla tasarladıkları Proje Logoları ile devam ediyorlar.

Düşünen ve sorgulayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Sosyal Bilimlerde de faal ve etkili olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde gerçekleştirilen E-Twinning Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

E-Twinning projelerine destek veren İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Güzel Sanatlar Öğretmeni Filiz ARDUÇ okulumuzda koordine ettiği E-twinnig faaliyetleri kapsamında E-twinning İyi Örnekler Projeleri Sergisinde okul masamızda projeyi sergiyi ziyaret edenlere anlattı.

Dijital Çağın Dijital Vatandaşları İzmir Fen Lisesi´nden Dijital Filozoflar ismi ile gerçekleştirdikleri E-Twinning Projesini sergilemek için son hazırlıklarını yapıyorlar.

Dijital Çağ ve Dijital Vatandaş kavramları ile bilim insanlarının makalelerinde bilişimin insanlığa etkileri anlatılırken İzmir Fen Lisesi´nden eşine az rastlanır bir çalışma olan E-Twinning Projemizin Dijital Filozoflar teması ile hazırlanan ponosu öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.