Fiziki Yapı

Tem

Eğitim Binamız 5775 metrekare kapalı alandan oluşmaktadır.

Tem

Okulumuzda revir ve burada hizmet veren hemşire bulunmaktadır.Hergün sabah saat 09.30´da okulumuz şoförü ve hemşire refakatinde hasta olduğunu beyan eden öğrencilerimiz Bornova´da bulunan Aile Sağlık Merkezine götürülmekte, muayeneleri bittikten sonra ilaçları temin edilip okula dönülmektedir.Gün içinde öğrencilerin sağlık durumları hemşire tarafından, akşamları belletmen öğretmenler tarafından takip edilmektedir.

Tem

Okulumuzda ayrı ayrı kız ve erkek pansiyonları bulunmaktadır.

Tem

Okulumuz kütüphanesinde yaklaşık 6000 eser bulunmaktadır.Öğrencilerimiz kütüphaneyi çok aktif olarak kullanmaktadır.Gerek kitap okumak için gerekse sessiz bir ortamda ders çalışma ihtiyacı duyan herkes için bütün gün ders saatleri içinde ve akşam etüt saatleri içinde okulumuz Kütüphanecilik Kulübübü öğrenci ve öğretmenleri aracılığıyla hizmet vermektedir.

Tem

Okulumuzda Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları yer almakta olup, öğrencilerimiz bu derslerde teorik eğitim-öğretimin yanı sıra uygulamalı eğitim-öğretim ihtiyacını buralarda gidermektedir.Üst düzey donanıma sahip laboratuvarlarımızda öğrencilerimiz gerek derslerde gerek olimpiyat ve proje çalışmalarında aktif olarak çalışmaktadır.İhtiyaç duyulduğunda Ege Üniversitesi Fen Bilimleri, Mühendislik ve Tıp fakülteleri ile işbirliği yapılabilmektedir.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyebilecekleri, ders dışında zaman geçirip dinlenebilmeleri için müzik ve resim derslikleri bulunmaktadır.Okulumuz bütün koridorları öğrencilerimizin yaptığı tablolar süslenmiş olup her yıl bu tablolarla çeşitli okul dışı ve içi resim sergileri düzenlenmektedir.

Okulumuzda Kapalı Spor Salonu, Masa Tenisi Salonu, Açık Basketbol Sahası ve yapımı devam eden halı saha bulunmaktadır.Basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi vb. bir çok spor dalında okul takımlarımız mevcut olup aynı zamanda öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Kampüsünde yer alan teniskortlardan, açık kapalı olimpik yüzme havuzlarından vb. spor alanlarından faydalanabilmektedir.