Geleneksel Etkinliklerimiz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yaptık.

Akademik etkinlikleri kadar sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız, Bilim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptık.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.

Gezi Kulübü Danışman Öğretmeni Ahmet DİKMEN (Biyoloji) ile 9. Sınıf Rehber Öğretmenleri Alime ZENGER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde öğrencilerimiz İzmir ve yakınındaki ören yerlerini gezdiler.

Hem çalışmanın hem eğlenmenin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremizin koordinesinde Son Sınıf Öğrencilerimiz biraz moral depolamak biraz da enerjilerini atmak biraz da eğlenmek için Çiçekli Köyde piknik yaptılar.

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenleri ve pahabiçilmezleri ile İzmir Fen Lisesi kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı bir okuldur. Bu kapsamda öğretmenlerin ve öğrencilerin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışması okulumuzda desteklemektedir ve bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem verilir.

Önce iyi sonra nitelikli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2017 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Töreni okul bahçemizde görkemli ve anlamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Akademik faaliyetlerin yanı sıra moral ve motivasyon etkinliklerinin de bolca yapıldığı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımız pikniğe gittiler. Değerli Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce Zümre Başkanı), Sevinç ÖRER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Çiçekli Köy Mesire Alanında piknik yaptılar.

Eğlenmesini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği düzenledik. Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Öğrenci Temsilcimiz Pahabiçilmez Simge, Organizasyon Sorumlu Yardımcısı Pahabiçilmez Şeniz, Organizasyon Ekibimizin Pahabiçilmez Üyeleri ve Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2017´yi gerçekleştirdik.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 87 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2017 anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Akademik gücü kadar sosyal faaliyetleri ile de kendisinden söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT, Kıymetli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU, Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU, Bilim Kurulu Üyeleri ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptılar.