Hizmetiçi Eğitim Etkinliklerimiz

Öğrencilerini sevdiği gibi korumasını da bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi öğretmenleri Pansiyon Güvenliğinin Psikososyal Boyutu Eğitimine katıldılar.

Bilimin yuvası İzmir Fen Lisesinde yenilenen öğretim programları ile ilgili İzmir İli Fen Liseleri Öğretmenlerine konu üzerinde seminer alan deneyimli öğretmenlerimiz bilgilendirme çalışması yaptı.

Alanlarında söz sahibi olan değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin proje odaklı çalışmalarla daha nitelikli bir eğitim ve öğretim almalarına destek olabilmek için İzmir´de düzenlenen STEM (Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitimlerine katıldılar.

İzmir Fen Lisesi birikiminin ve kültürünün diğer okullara da aktarılmasını sağlayan faaliyetleri ve bu faaliyetlerde aktif görev alan seçkin öğretmenlerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Antalya´da düzenlenen İl Zümre Başkanları Çalıştayında İFL Proje Deneyimlerini anlattı.