İFL Bilim Kurulumuz

2. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında fırtına estirecek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Yaka Köyde köy kahvaltısı yaptık.

İnsanlığa, medeniyete katkı sağlayan bilim insanı olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri "Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarışması 2018" de İzmir Fen Lisesi´ni temsil edecek projeyi seçmek için toplandı.

İnsanlığa katkı sağlayan bilim insanlarının arasında olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ile Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri öğrencilerimiz yürüttükleri projelerin hangi aşamada olduğunu inceledi ve incelemeler ışığında gerekli kararları, iş ve işlemleri yaptı.

Hayat boyu öğrenme ilkesi ile hareket ederek her zaman güncel bilgiye ve yeni öğretim tekniklerine ulaşmak için çabalayan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi bugün çok kıymetli bir misafir ağırladı. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hülya YILMAZ öğretmenlerimize STEM (FeTeMM) ile ilgili nitelikli bir sunum yaptı ve öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerimizin nitelikli bir şekilde proje hazırlamaları ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmaları için Bilim Kurulumuz PROJE ÇALIŞMALARI gündemiyle toplantılarına devam ediyor.

Bilim insanı olmak isteyen pahabiçilmezlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulumuz 9. Sınıflarımıza Bilim Etkinliklerimizi anlattı. İFL Bilim Kurulu Başkanı Değerli Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde İFL Bilim Kurulu Danışman Öğretmenlerinin, Olimpiyat Ekiplerimizin ve Ödüllü Projelere İmza Atan Pahabiçilmezlerimizin desteğinde 9. Sınıf Öğrencilerimize TÜBİTAK BİDEB bünyesindeki Olimpiyatlar ve Projeler ile ilgili tanıtım yapıldı.

Öğrencilerimizin farklı platformları tanımlarını ve böylelikle kendilerini çok yönlü geliştirebilmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde Bilim Kurulumuz öğrencilerimizi güncel programlarla ilgili bilgilendiriyor.

Bilim insanı olmak isteyen öğrencilerimizin kendilerini lise çağından itibaren geliştirmelerine destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda İFL Bilim Kurlu Başkanı Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde İFL Bilim Kurulu Danışman Öğretmenlerinin ve Olimpiyat Ekiplerimizin desteğinde 9. Sınıf Öğrencilerimize TÜBİTAK BİDEB bünyesindeki Olimpiyatlar ve Projeler ile ilgili tanıtım yapıldı.