T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

İFL Bilim Kurulumuz

Mrt

Planlı ve hedef odaklı çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde ve Bilim Kurulu Proje Koordinatörü Ergül ATICI GÜVEN desteğinde TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A çalışmalarının danışmanları ile Proje ve Olimpiyat Çalışmalarımız gündemi ile Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Öğrencilerimizin yaptıkları buluşları veya tasarladıkları faydalı modelleri patentleyebilmeleri için onlara destek olacak öğretmenlerimize ve okul yönetimimize Türk Patent Enstitüsü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliği kapsamında eğitim verildi.

Ara

Proje ve olimpiyat çalışmalarına önem verilen ve sürecin öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi için titiz davranılan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerinin etkin katılımı ile proje çalışmalarındaki ve olimpiyat sürecindeki mevcut durumumuzu değerlendirdik.

Eyl

Öğrencilerimizin nitelikli ve verimli çalışmalarla bilimin içinde yer alması için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde bilim kurulumuzla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.