Mesleki Çalışmalarımız

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimizi verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Ege Üniversitesi Etnoğrafya Müzesi)

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Öğrencilerimiz için Gezdik - Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi)

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Down Kafe)

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdür Yardımcılarımız başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda devam etmektedir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Öğrencleri için fedakar bir şekilde emek veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında yürütülen Mesleki Eğitim Çalışmalarımız 2017 - 2018 öğretim yılı için tamamlanmıştır.

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

İzmir Fen Lisesi´nde kıymetli öğretmenlerimiz sene sonu mesleki çalışma faaliyetlerini nitelikli ve verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. İzmir İl Şube Müdürümüz İlker ERARSLAN´nın organize etmiş olduğu Mesleki Gelişim Akademisine kartılan İngilizce Değerli Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER Yrd.Doç Hakan TOYTOK´un seminerini izlediler.