Mezunlarımız Anlatıyor

Ock

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülsen ALTIN (İFL ´03, ODTÜ ´08, İTÜ ´13), öğrencilerimiz ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Mezun olduktan sonra da ışıkları ile alt dönemlerini aydınlatan ve destekleri ile alt dönemlerinin önünü açan mezunlarımızın okulu İzmir Fen Lisesinde ülkemizin bilim olimpiyatlarında parlayan yıldızı Ceylan CEYLAN Massachusetts Institute of Technology öğrencisi olarak oradaki deneyimlerini paylaşmak için Konferans Salonumuzda 9. sınıflarımızla buluştu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Endüstri Mühendisliği alanında önemli çalışmalar yapmış deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI (İFL ´87), 11. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Bahadır ÜRKMEZ (İFL ´89, Boğaziçi Üniversitesi ´95), 12. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Hayal kurup proje üretip o hayalleri gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Mezunumuz Tuncer HAYDARLAR 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Young Guru Academy ile ilgili sunum yaptı.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Elektrik ve Elektronik alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Dr. Alper KOZ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi), 9. ve 10. sınıflarımız ile olimpiyat öğrencilerimize seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri dillerden düşmeyen efsane Mehmet Deniz Ertaştı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri İşletme ve Bilişim alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Doc. Dr. Mehmet GENÇER (İzmir Ekonomi Üniversitesi), 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Ekonomi alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ & Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Tıp Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´86 mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER sabah oturumunda 11. ve 12. sınıflarımıza öğle oturumunda ise 9. ve 10. Sınıflarımıza hem Dilim Dilim DİLİMİZ adı altında hazırladığı Güçlü ve Güzel Türkçemize Dikkat Edelim mesajlı sunumunu yaptı hem çalışma alanı ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de tavsiyelerde bulundu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri İlaç Sektöründe hem ülkemizde hem yurt dışında farmakoloji üzerine önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´98 mezunlarımızdan ikisi Emre YILDIRIM, MD, PhD ve İsmail Burak BAL, MD. 11. ve 12. sınıflarımıza hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.