Misafirlerimiz

İFL Ziyareti Yapan Kurumlar ile ilgili haberimiz bu alanda saklanmaktadır.

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.

Uzaktaki yakınlarımızın İzmir´deki evi İzmir Fen Lisesi´nde bir hafta boyunca ADEKSAM Öğrenci ve Öğretmenlerini ağırladık.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin, ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesi´ni ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar. Manisa´daki özel okullardan biri olan Özel Bilgikent Ortaokulu İzmir Fen Lisesi´ne ziyarete geldi. Gelen ortaokul öğrencileri önce bahçemizde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN karşıladı. Okulumuzun pansiyon, yemekhane, kapalı spor salonu gibi mekanlarını gezen öğrenciler konferans salonumuza geldiler.

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesini ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar.