Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Sonuna doğru Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ikinci dönemle ilgili bir ön değerlendirme ve dönem sonu işlemlerle ilgili öğretmenler kurulu toplantısı yaptık.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında e-müfredat gündemli Öğretmenler Kurulumuz 22.12.2017 tarihinde Saat 16.00´da gerçekleştirilmiştir.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz başkanlığında her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız tamamlanmıştır. 12. Sınıflarımız için de Sınav Analizleri ve Öğrenci Takip / Destek Çalışmalarımız gözden geçirilmiştir.

Öğrencisinin gelecek planlarını yapmasına destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz için ikinci dönem düzenleyeceğimiz Kariyer Günü gündemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL başkanlığında her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 10. Sınıflarımız ile devam ediyor.

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Veli Toplantısı sonrası Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında veli toplantımızı değerlendirmek için öğretmenler kurulu topplantısı yaptık.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılındaki faaliyetlerimizi değerlendirmek ve bir sonraki yıl için planlar yapmak amacıyla Biyoloji Zümre Başkanımız Meryem YAZICI´nın başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüzün Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde YGS ve LYS gündemli Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Değerli Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER koordinesinde Pansiyonumuzdaki iş ve işlemler ile ilgili Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.