Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız

Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında sonuç alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bizzat katıldığı Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 12. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimizin hedeflerine en iyi şekilde hazırlanmalarına destek ve kendilerini her yönden en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmak için ekip çalışması yapan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 11. sınıflarımız için tamamlandı.

Takım çalışması ile öğrencilerimiz için en iyi eğitim ve öğretim ortamını hazırlama düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 10. sınıflarımız için tamamlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için uğraşan öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda okul konferans salonumuzda toplandık ve bir önceki toplantımızda ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında soru çıkan zümrelerin başkanları ile akademik başarı başta olmak üzere belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandı ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip ölçülen akademik başarı doğrultusunda öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandılar ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Sonuna doğru Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ikinci dönemle ilgili bir ön değerlendirme ve dönem sonu işlemlerle ilgili öğretmenler kurulu toplantısı yaptık.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında e-müfredat gündemli Öğretmenler Kurulumuz 22.12.2017 tarihinde Saat 16.00´da gerçekleştirilmiştir.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz başkanlığında her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız tamamlanmıştır. 12. Sınıflarımız için de Sınav Analizleri ve Öğrenci Takip / Destek Çalışmalarımız gözden geçirilmiştir.