T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız

Ara

Efsane işlere imza atılan 3 senenin sonunda nihayet son sınıf olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde Efsane Dönem IFL'21in Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında da yazacağı efsane için veli toplantımızı 13 Aralık 2020 Saat 13:00 - 13:40 arasında gerçekleştirdik.

Ara

Yükseköğretim kurumları sınavlarına yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimizin daha verimli desteklenmesi için veli-okul işbirliğini güçlendirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 11. sınıflarımız için dönem veli toplantımızı 13 Aralık 2020 Saat 12:00 - 12:40 arasında gerçekleştirdik.

Ara

Yüz yüze eğitimden uzun süredir ayrı olmalarına rağmen bu süreci en faydalı şekilde geçiren 10. sınıflarımız için veli-okul işbirliğini daha da geliştirmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 10. sınıflarımız için dönem veli toplantılarımızı 12 Aralık 2020 Saat 14:30 - 15:10 arasında gerçekleştirdik.

Ara

Pandemi döneminin öğrencilerimizin üstündeki etkisini Yönetim-Öğretmen-Veli üçlüsü ile en iyi şekilde yönetmek için güçlü bir işbirliği yapan okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde sınıf veli toplantılarımızı 12 Aralık 2020 Saat 15:30 - 18:30 arasında gerçekleştirdik.

Ekm

Yönetim-Öğretmen-Veli üçlüsü ile 9. Sınıfların en iyi şekilde yüz yüze eğitime başlamaları için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin ve 9. sınıf velilerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için veli toplantımızı 26 Ekim 2020 tarihinde yaptık ve velilerimizin sorularını yanıtladık.

Eyl

Evlatlarına sahip çıkan onlar için mücadele veren velilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında çevrim içi veli toplantılarımızı öğretmenlerimizin ve velilerimizin yüksek katılımı ile tamamladık.

May

Güçlü veli desteği, fedakar öğretmenleri ve çalışkan öğrencileri ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıflara dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile 10. ve 11. sınıflarımızın veli toplantılarını da gerçekleştirerek çevrim içi veli toplantılarımız tamamlanmıştır.

May

Ortak aklın gücü ve mevcut kaynaklarının etkin kullanımı ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıfa dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile her gün bir toplantı usülü ile üç gün içinde 9. sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik.

May

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı İkinci Dönemi 12. Sınıflar için Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda velilerimizin yoğun katılımı ile çevrim içi olarak yapılmıştır.

Kas

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Genel Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda velilerimizin yoğun katılımı ile yapılmıştır.

Ekm

Okul aile birliğinin önemini bilen ve bu birliğe katkı sağlayan velilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Aile Birliği Divanı yönetiminde önce Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından da 9. Sınıf öğrencilerinin velileri ile 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerimiz 9. sınıflar için veli toplantısı yaptılar.

Nis

Etkin okul - aile işbirliği ile öğrencileri için en iyisi olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Müdür Yardımcılarımız Koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde ve Velilerimizin etkin katılımı ile İkinci Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik.

 

Ock

Ara

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Olağan Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda 02 Aralık 2018 Pazar Günü 11.00 - 15.30 arasında yapılmıştır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.