Okul Gezilerimiz

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Çok okuyan ve çok gezenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile Şirince Gezisi yaptık.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımaları için Şehir Dışı Üniversite Gezileri düzenleyen İzmir Fen Lisesi 11. Sınıflarımız için bu sefer İstanbul´a gitti. Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde ve Değerli Rehberlik Öğretmenimiz Seniha ARIKAN, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN desteğinde öğrencilerimiz 10.05.2017 Perşembe Günü okulumuzdan yola çıktılar.

Hedefine ulaşanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün İstanbul´da Koç Üniversitesini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor.  Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün, ilk gün, İstanbul´da Boğaziçi Üniversitesini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımaları için Şehir Dışı Üniversite Gezileri düzenleyen İzmir Fen Lisesi bu sefer İstanbul´a gidiyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz 04.05.2017 Perşembe Günü sabah 01.00 civarında yola çıktılar.

Bursa Uludağ güzergahlı şehir dışı gezimiz tamamlanmıştır. Cuma sabahı Bursa´ya varan kafilemiz akşama kadar Uludağ´da etkinliklere katılmış Geceyi 5 yıldızlı termal otellerinde geçirmişlerdir. Cumartesi Bursa Merkez ve Tarihi Cumalıkızık köyü ile Gölyazı köylerini ziyaret etmiştir. Ardından kafilemiz İzmir´e dönmüştür.

İzmir´e sığamayan okul, İzmir Fen Lisesi, bu kez Uludağ´ı fethetti. Öğrencilerimizin gezerek, görerek, inceleyerek kısacası yaşayarak öğrenmeleri için yapılan Şehir Dışı gezilerimize bir yenisi eklendi.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün İzmir´e dönüyorlar.

Öğrencilerimizin coğrafyamızı bilmelerini ve ülkemizi köşe bucak olmasa da gezip görmelerini sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Nevşehir´de Peri Bacalarını rehber eşliğinde ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin tarihimizi bilmelerini ve kültürel mirasımızı yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Anıtkabir´i ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.