Okul Tanıtımı

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Ock

Uluslararası çalışmalara öncülük yapan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz 2018 Okul Tanıtım Videomuzun ülke sınırlarını aşarak çalışmalarımızı tanıtabilmesi için öğrencileri ile birlikte titiz çalışarak videomuza İngilizce Altyazı yazırlayıp videomuzu güncellemişlerdir.

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.