Okulumuzu Ziyaret Edenler

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Teknolojiyi takip eden ve teknoloji üreten araştırmacı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz KILIÇASLAN ziyaret ettiler ve TeknoFest 2020 Gaziantep İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Birincisi olan ekibimizi tebrik ettiler.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.