Okulumuzu Ziyaret Edenler

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Okul Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL ve İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız Ceylan CEYLAN´ı makamında kabul etti.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

Ağu

İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Pansiyonumuzu Ziyaret etmiştir.

21.04.2017 Cuma Günü Bilim Fuarımızı ziyaret eden Bornova Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜNDOĞAN´ı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Eğitim Erkanı okulumuzun girişinde karşılamışlardır.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İsmail ŞAHİN okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 10.03.2017 Cuma Günü Son Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdürümüz Ali Bayram TETİK ve Değerli Müdür Yardımcılarımız karşılamışlardır.

Ock

26.01.2017 Perşembe Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU görevine yeni başlamış olan Okul Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydın´da düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.