Ölçme ve Değerlendirme

Ölçme ve Değerlendirme Etkinliklerimiz

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi ilk Kazanım Değerlendirme Sınavı 12. Sınıf öğrencilerimize uygulandı.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Üçüncü Grup Sınavları 25.05.2018 Cuma günü tamamlandı. Mazeret, Telafi ve Ortalama Yükseltme Sınıavlarının ardından okulumuzdaki ölçme ve değerlendirme faaliyetleri tamamlanacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi İkinci Grup Sınavları 27.04.2018 Cuma günü tamamlanıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Birinci Grup Sınavları başlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Ock

Sınavlar hiç biter mi? Sadece Üçüncü Grup Ortak Sınavlarımız tamamlanmıştır. Mazeret, Telafi Sınavları, Ortalama Yükseltme Sınavları ve Kazanım Değerlendirme Sınavları sınav takviminde duyurulduğu tarihlerde yapılacaktır.

Geleceği şekillendirmek için azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi ikinci grup ortak sınavlar 11.12.2017 - 15.12.2017 tarihleri arasında Sınav Takvimimizde belirtilen ders saatlerinde gerçekleştirilecektir. Fotoğraflar ilk gün yapılan Matematik Sınavlarındandır.

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Birinci Grup Sınavlar tamamlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötrü teşekkür ederiz.