Proje Eğitimlerimiz

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Projemizle devam ediyor.

Proje çalışmları ile öğrencilerine bilimi sevdiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Gıdalarda MonoSodyum Glutamat (MSG) Tayini İçin İkili Enzim Sistemi İle Hazırlanmış Yeni Bir Optik Sistem Tasarımı ve Uygulamaları" isimli Projemizle devam ediyor.

Bilimi, proje çalışmları ile sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Tavuk Gübresinin Yakımından Elde Edilen Külün İçindeki Fosforun Araştırılması" isimli Projemizle devam ediyor.

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız MEV Proje Yarışması Finaline Çağrılan Projelerimizle devam ediyor.

Bilimsel faaliyetlerde aktif olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğretmenlerimizin de katıldığı eğitiminde öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer alanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Proje Hazırlama Dersleri kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize Proje Hazırlama Eğitimleri verilmektedir.

Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencileri Kıymetli Ömer Hocamız ve Ümit Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize Proje Hazırlama hakkında bilgi verdi.

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK Bölge Sergisine Davet Alan Kimya Projemizle devam ediyor.

Kültürü ve birikimi ile fark yaratan okulumuz İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız devam ediyor.

Mevcut deneyim, kültür ve birikimin alt dönemlere aktarılması için gerekli şartları sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinliğin haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 9. sınıflarımıza İFL TÜBİTAK Projeleri Sunumları yapıldı.

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.