Sadece Öğretmenlerimiz

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Alanlarına hakim, deneyimli ve nitelikli birer öğretmen olmanın yanı sıra takım olarak da sinerji yaratabilen öğretmenlere sahip olan İzmir Fen Lisesi´nde bu sefer sadece öğretmenlerimizin katıldığı bir etkinliğin haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Ock

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle etkinlikler yapıyoruz.

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenlerimizle birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu her daim dile getiren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT, ekibin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışmasını desteklemektedir. Bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem veren sayın müdürümüz öğretmenlerimizin doğum günü kutlamalarını da desteklemektedir.

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.