Seminerlerimiz

Bilişim teknolojilerine hakim olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alev Fatoş PARSA ve ekibi tarafınan öğrencilerimize Dijital Okur-Yazarlık konusunda eğitim verildi.

Teknolojiyi nasıl ve ne kadar kullanacaklarına dikkat edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Uzman Ekip tarafınan öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konusuna eğitim verildi.

"There´s Plenty of Room at the Bottom: An Invitation to Enter a New Field of Physics" dersinin farkında olanların okulu İzmir Fen Lisesinde ODTÜ Rektör Danışmanı ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Y. Eren KALAY 11. sınıf öğrencilerimize "Malzemelerin Sihirli Dünyası ve Nanoteknoloji" başlıklı sunumu ile Malzeme Mühendisliği ve Nanoteknoloji ile ilgili öğrencilerimizin düzeyinde deneyimlerini paylaştı.

Farkındalıkları yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmeni Hatice Hemşire öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdi.

İnternet´te neyin ne olduğunu bilen bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Okul Psikolojik Danışmanımız koordinesinde "İnternette Güvenli Birey" temalı seminer 9. sınıflarımıza verildi.

Ege Üniversitesinin etkin desteği ile hedeflerine ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Ege Üniversite Sürekli Eğitim Merkezinin Prof.Dr.Yusuf VARDAR MÖTBE Kültür Merkezinde düzenlediği Üniversite ve İş Yaşamında X,Y, ve Z Kuşakları Paneline katıldılar.

Örnek alınan çalışmalara imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Eğitim Yazarı ve Gazeteci Sayın Sadık GÜLTEKİN okulumuza konuk oldu ve "Enine Boyuna YKS - TYT ve AYT" isimli semineri ile öğrencilerimizi aydınlattı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bilinçli, bilinçli, bilinçli, azimli, zeki ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL Son sınıf öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili tanıtım sunumu yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz kanalıyla okulumuzu şereflendiren Dokuz Eylül Üniversitesi Değerli Öğretim Üyeleri, Kıymetli Fizik Zümremizin koordinesinde pahabiçilmezlerimize Jeofizik konusunda bilgilendirme yaptılar.

Disiplinler arası çalışmalarda ve temel bilimlerde her daim meraklı ve her daim bilgiye aç öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Hakan YILDIZ (TÜBİTAK Bilim Genç Dergisi Yayın Danışma Kurulu Üyesi) öğrencilerimize sağlıkta mobil teknolojilerin kullanımı konusunda nitelikli ve etkili bir seminer verdi.

Zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçli olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimiz sınıflarda gönüllü olarak zararlı alışkanlıkları anlatmaktadırlar.

Yararlı alışkanlıkları olan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Sağlıklı Okul Projesi Kapsamında Bornova Toplum Sağlığı Müdürlüğü Merkezinden Dr. Lütfiye ŞAHİN Tütün Bağımlılığı konusunda öğrencilerimize eğitim verildi.

Teknolojiyi nasıl kullanacaklarını bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde özel bir eğitim kurumunun Rehber Öğretmen Ekibi tarafınan öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konusuna eğitim verildi.

Güvenli ve güvenilir okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde İzmir Çocuk Şube Müdürlüğünü "Güvenli Okul ve Mercek Projesi" kapsamında misafir ettik.