Sosyal Kulüp Etkinliklerimiz

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde sosyal kulüp öğretmenlerimizin koordinesinde "Löseminin Farkındayız" dedik.

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın sorumluluğunda 11. Sınıflarımızın kurduğu Radyo Ekibimiz tarafından programları hazırlanıp sunulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" öğle aralarında kaliteli yayını ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.

Genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ gözetiminde 11. Sınıf öğrencilerimiz İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde düzenlenen "Bilim İnsanları Bilimi Anlatıyor" etkinliğine katıldılar.

Duyarlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI koordinesinde öğrencilerimiz LÖSEV yararına LÖSEV´in gönderdiği satış masasını kurdular ve LÖSEV´in gönderdiği ürünleri öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okulumuzu ziyarete gelen ortaokul öğrencilerine sattılar.

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.

Zamanını faydalı uğraşlara ayırarak kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Başkanımız Efe´nin koordinesinde 5 öğrencimiz Sınav Koleji tarafından 09-10 Şubat 2019 tarihlerinde Buca Sınav Kolejinde Sınav Koleji Satranç Turnuvasında 16 Yaş ve Altı kategorisindeki müsabakalara katıldılar.

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

Az zamanda çok ve büyük işler yapan, yorulmadan azim ve kararlılıkla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 3 turnuva gören ve İzmir Fen Lisesi´ni en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize odasında teşekkür etti.

Satranç oynayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz TSF İl Temsilciliği ve Karabağlar Belediyesi tarafından 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde Karabağlar Belediyesi Rekreasyon Alanında Yıldızlar (13-18 Yaş) Satranç İl Birinciliği müsabakalarına katıldılar.