Sosyal Kulüp Etkinliklerimiz

Gençlerin bilgelik ve liderlik yolunda ilerlemelerinde ihtiyaçları olan münazara kabiliyetlerini geliştirmeleri için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde Tahsin Bilge AVCI hocamızın misafir olduğu Münazara Kulübü Tanışma Toplantısı 11 Eylül 2020 tarihinde saat 19.30'da başlayıp 21.00'da tamamlandı.

Kendileri için yararlı faaliyetlerde yer alarak çok yönlü gelişen zeki, çevik ve ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasına hazırlandılar. Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA gözetiminde Bornova'yı temsil etmek için İzmir Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldılar ve PENTAGO alanında Birincilik ve İkincilik alarak turnuvayı tamamladılar.

Tedbirli olmaya ve önleyici rehberlik faaliyetlerini etkin bir şekilde uygulamaya önem veren İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Deprem Tatbikatı yaptık.

Zamanlarını faydalı etkinliklerle değerlendiren ve çok yönlü gelişen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası öncesinde Bornova'yı temsil etmek için yarışıp 12 madalya kazandılar.

Konfor alanının sınırlarını her daim aşan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz turnuva öncesi son çalışmalarını yeni oyunlarla yaptılar.

Her zaman her alanda en iyisiyiz diyerek zeka ve akıl oyunları eğitimine katılan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz Kulami, Reversi, Mangala ve Pentago isimli oyunlarda İzmir'i Bölge Turnuvasında temsil etmek için eğitimleri aksatmadan takip ediyorlar.

Zeka ve Akıl oyunları ile zihinlerini dinç tutan performansı yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz Kulami, Reversi, Mangala ve Pentago isimli oyunlarda kendilerini geliştiriyorlar.

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde sosyal kulüp öğretmenlerimizin koordinesinde "Löseminin Farkındayız" dedik.

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın sorumluluğunda 11. Sınıflarımızın kurduğu Radyo Ekibimiz tarafından programları hazırlanıp sunulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" öğle aralarında kaliteli yayını ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.