Spor Etkinliklerimiz

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Enerjisini ve zamanını doğru kullanmayı bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Voleybol Turnuvamız Final Maçı ile tamamlanmış olup Bayrak Töreninde ise alkışlar arasında ödüller verilmiştir.

Sadece bilişsel becerilerinin ve yeteneklerinin değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzda Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Müsabakaları yarı final ile neredeyse tamamlandı.

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarımız seyri güzel bir final maçı ile tamamlandı. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakalarının galibi 10C kupayı kaldırdı.

Her yönü ile kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarınız devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakaları devam ediyor.

Spor yaparak bedenlerini zinde tutmaların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir turnuva final maçı haberi ile karşınızdayız. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Basketbol Müsabakaları Finale yakışan bir maç ile son buldu.

Hem öğretmen - öğrenci iletişimini ve paylaşımını arttırmak hem de öğretmen - öğrenci fizik ve kondisyon düzeyini yükseltmek isteyen İzmir Fern Lisesi´nde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde Öğretmen - Öğrenci Karma Voleybol Maçları cuma günü yapılan ilk maç ile başlamış ve her cuma tekrarlanması planlanmıştır.

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzdan bir spor etkinliği haberini sizlerle paylaşıyoruz. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Ligi Müsabakaları devam ediyor.

Fikren, ilmen, fennen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli öğrenciler yetiştirmeyi düstur edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden spor ile ilgili güzel bir haberimiz var. Bornova İlçesi Spor Şenliği etkinlikleri arasında yer alan Liseler Arası Voleybol Turnuvasına katılan öğrencilerimiz sahaya yansıttıkları performans, takım oyunu ve teknik becerileri ile turnuvaya renk kattılar.

Fikren, ilmen, fennen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli öğrenciler yetiştirmeyi düstur edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden spor ile ilgili güzel bir haberimiz var. Öğrencilerimiz Bornova İlçesi Spor Şenliği etkinlikleri arasında yer alan Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan öğrencilerimiz sahaya yansıttıkları performans, takım oyunu ve teknik becerileri ile turnuvaya renk kattılar.