Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları

Matematiğin eşsiz dünyasında pırıl pırıl parlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Matematik Olimpiyat Takımı Danışmanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Olimpiyat Takımımız yine Antalya´ya gitti destanlarına bir yenisini ekledi ve döndüler.

Matematik Olimpiyatçılarımız ilim irfan yuvası İzmir Fen Lisesi´nden Matematik Olimpiyatlarının Kartal Yuvasına, Antalya´ya, gittiler, destan yazdılar ve döndüler.

Destan yazan Matematik Olimpiyatçılarımız arasında Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları Birincisi Kaan da vardı.

Matematik Olimpiyatçılarımız ilim irfan yuvası İzmir Fen Lisesi´nden Matematik Olimpiyatlarının Kartal Yuvasına, Antalya´ya, gidiyorlar. Kendisi de matematiğe yıllarını veren Değerli Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER koordinesinde Matematik Olimpiyat Takımı Danışman Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve okulumuza yıllarını veren memurumuz Sebahattin Hasiç desteğinde Matematik olimpiyat Takımımız tam kadro 22. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatında destan yazmaya gidiyorlar.