Üniversite ve Meslek Tanıtımı

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Yükseköğretim kurumlarının birbirlerinden farklı ve özgün uygulamalarını bilerek hedef belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım görevlileri Sabancı üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesi tanıtım görevlileri Yeditepe üniversitesini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Öğrencilerimizin yüksek öğretim basamağı ile ilgili hayaller kurmalarını ve bu hayalleri ışığında planlı bir çalışmanın içine girerek hayallerini gerçekleştirmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberimiz var. Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz EducaTurk´ü Ziyaret etti.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize MEF Üniversitesi tanıtım görevlisi MEF üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.