Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesi CERN Ekibi Değerli Fizik Zümremizin koordinesinde ve İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde bugün Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi ziyaret ettiler.

Geleceğin bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesi Değerli Fizik Zümremiz koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde Bern´de Einstein´ın Evi ve İsviçre Çikolata Dükkanları ziyareti ile devam ediyor.

Bilimin benzersiz dünyasını keşfedenlerin okulu İzmir Fen Lisesi Değerli Fizik Zümremiz koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde Zürich Technorama Bilim Merkezi ziyareti ile devam ediyor.

Yurt dışındaki bilimsel çalışmaları da takip edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliklerimiz kapsamında Değerli Fizik Zümremiz koordinesinde ve İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN İSVİÇRE ziyaretleri başladı.

Bilime gönül veren azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi bugün Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde CERN Gezisine katılacak öğrencilerimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi´nde Prof. Dr. Abbas Kenan ÇİFTÇİ hocamızdan CERN ve Parçacık Fiziği konusunda ders aldılar.

Fizik Zümremiz Koordinesinde Öğrencilerimize Konferans Salonumuzda Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi Tanıtıldı.

Küçülen dünyada büyüyen liderlerin okulu İzmir Fen Lisesinden yine bir yurt dışı etkinlik haberimiz var. Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´nin uygun görüşü doğrultusunda İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Londra İngilizce Yaz Okuluna katılmak için İngiltere´ye gittiler.

"Houston, We´ve Got a Problem" repliğini unutturacakların okulu İzmir Fen Lisesi´nin NASA ziyareti ile ilgili haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Maceralar ve deneyimlerle dolu bilimin serüvenli yolunda ilerleyen öğrencilerimiz CERN İzlenimlerini 9. Sınıf Öğrencilerimizle paylaştılar.

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimiz sona erdi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi ziyaret ettiler.

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimizden üç fotoğraf daha geldi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi geziyorlar.

İtalya´dan fotoğraflar sistemimize düşmeye başladı. Dün kafilemiz uçaktan iner inmez serüvenlerine başladılar.

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliği haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkesi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´ye seyahat ediyorlar.