T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Mezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer Olanakları

Bu kez "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri 1991 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ oldu.

Bu kez "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri 1991 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ oldu.

Şebnem hocamız İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak okulumuzun konferans salonunda bizleri onurlandırdı. Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Sayın Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ öğrencilerimiz ile hem mühendislik ve kariyer olanakları hakkında konuştu hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan kıymetli Şebnem hocamıza teşekkür ederiz.

 

Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ Kimdir?

- İzmir Fen Lisesi '91

- Orta Doğu Teknik Üniversitesi (İnşaat Mühendisliği) '95

- Dokuz Eylül Üniversitesi (Y.L. Hidrolik, Hidroloji ve Su Kaynakları) '98

- Georgia Institute of Technology, ABD (Çevresel Akışkanlar Mekaniği ve Su Kaynakları) '04

- Doçentlik Nisan 2010

- Profesörlük Mart 2016

 

NOT: Fotoğraflar için Zeynep hanıma teşekkür ederiz.

 

Prof. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer OlanaklarıProf. Dr. Şebnem ŞEKER ELÇİ - İnşaat Mühendisliği ve Kariyer Olanakları

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 12.01.2024 09:20 - Görüntülenme: 1506
  Beğen | 2  kişi beğendi