Resim ve Müzik Dersliklerimiz

Okulumuzda öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyebilecekleri, ders dışında zaman geçirip dinlenebilmeleri için müzik ve resim derslikleri bulunmaktadır.Okulumuz bütün koridorları öğrencilerimizin yaptığı tablolar süslenmiş olup her yıl bu tablolarla çeşitli okul dışı ve içi resim sergileri düzenlenmektedir.

Öğrencilerimiz aynı zamanda derslerini uygullamalı olarak işledikleri bu dersliklerde, eğitim öğretim yılı içerisinde çeşitli müzik dinletileri, şiir dinletileri düzenleyerek sanatsal etkinliklerde yer almaktadır.

Resim Müzik DerslikleriResim Müzik DerslikleriResim Müzik DerslikleriResim Müzik DerslikleriResim Müzik DerslikleriResim Müzik DerslikleriSergi

Yayın: 01.07.2015 - Güncelleme: 11.06.2017 12:40 - Görüntülenme: 3615

Etiketler :