Satranç Odası ve İlk Turnuva Tamam

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

İş Bankası Kurumsal İletişim Ekibi kendi aralarında topladıkları destek ile okulumuza 1 adet mıknatıslı Satranç tahtası, 2 adet satranç takımı ve 6 adet satranç kitabı (3 adet yeni başlayanlar 3 adet orta seviye) bağışlamışlardır.

İzmir Büyük Şehir Belediyesi ise spora destek kapsamında 10 adet satranç takımını okulumuza göndermiştir.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü ve desteği ile aynı anda 16 öğrencimizin maç yapabileceği Satranç Odası yapılmıştır. Bu yılın ilk Okul Satranç Turnuvamız satranç odamızda düzenlenmiştir.

İzmir Fen Lisesi tüm paydaşları ile birlikte kaliteli ve nitelikli bir okul olarak "Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" yetiştirme düsturu ile eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 06.11.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:55 - Görüntülenme: 820