Son Sınıflarımız İçin Öğretmen Toplantısı

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Öğrencileri için emek veren ve zaman ayıran değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 15.09.2020 - Güncelleme: 15.09.2020 22:07 - Görüntülenme: 650

Etiketler :