Son Sınıflarımıza Yakın Destek Devam Ediyor

Çevrim içi teknolojileri etkin kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde değerli müdür yardımcılarımızın ve kıymetli okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimizin koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile son sınıf öğrencilerimizle motivasyon ve sınav öncesi son dönemde yapılacaklar konusunda çevrim içi bir oturumda sohbet ettik.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın konuşmaları ile başlayan oturumumuz öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız Mehmet GÜL'ün moral-motivasyon konuşmaları ile devam etti. Birikimi ve deneyimi ile her zaman öğrencilerimizin yakınında olup onları destekleyen öğretmenlerimizin de paylaşımlarının ardından Okul psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ son sınıf öğrencilerimize hem sınavla hem de bu süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulunup öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın kapanış konuşması ve iyi dilekleri ile sohbetimiz tamamlandı.

Tüm paydaşlarımıza ve öğrencilerimize aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 13.06.2020 - Güncelleme: 13.06.2020 22:11 - Görüntülenme: 673