Spor Alanlarımız

Okulumuzda Kapalı Spor Salonu, Masa Tenisi Salonu, Açık Basketbol Sahası ve yapımı devam eden halı saha bulunmaktadır.Basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi vb. bir çok spor dalında okul takımlarımız mevcut olup aynı zamanda öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Kampüsünde yer alan teniskortlardan, açık kapalı olimpik yüzme havuzlarından vb. spor alanlarından faydalanabilmektedir.

Spor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor AlanlarıSpor Alanları

Yayın: 30.06.2015 - Güncelleme: 11.06.2017 12:40 - Görüntülenme: 5430

Etiketler :