Yükseköğretim Kurumları Sınavına Girecek Öğrencilerimiz için Okul Müdürümüzün Mesajı

Öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda ilerlemeleri için her daim kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bir mesaj yayımlamıştır:

"Yıllardır emek vererek hazırlandınız, çalıştınız; başarılı olacağınıza inancım tamdır. Sınavın güzel bir başlangıç olması dileğiyle... Başarı sizinle olsun."

Mahmut YILDIZ

Okul Müdürü