Yüz Yüze Mesleki Çalışma Dönemimiz

Değişen her duruma hızlı bir şekilde uyum sağlayarak öğrencilerimiz için en nitelikli ve en verimli çalışmalara imza atma uğraşısını azim ve kararlılıkla devam ettiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin aktif katılımı ile Bakanlığımızın açıkladığı çerçeve kılavuzluğunda okul gündemimiz doğrultusunda yüz yüze mesleki çalışma dönemimizi üretken ve kaliteli bir şekilde tamamladık.

Öğrencilerimiz için fedakarca zaman ve enerjisini veren ve okulumuz için sıkı bir şekilde çalışan tüm öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 01.09.2020 - Güncelleme: 01.09.2020 12:12 - Görüntülenme: 526