Belirli Gün ve Haftalar

Mrt

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Mrt

Etkinliklerde öğrencilerin mesafeleri açılsa ve sayılar seyreltilmiş olsa da yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 9. sınıflarımıza seslendi, küçük bir hoşgeldiniz töreni gerçekleştirdik, öğrencilerimiz sınıflarında sınavlarına girerlerken de okul bahçemizde velilerimizle yüz yüze toplantı yaptık.

Mrt

İstiklal ile istikbal arasındaki bağı idrak eden ve her daim değerlerine sahip çıkan kültürlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yıldönümünü Kutlama ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u Anma Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde hem okulumuzda 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz ile yüz yüze hem de 9. sınıf öğrencilerimiz ile çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Kas

Çiçeği burnundaki öğretmenlik günlerinin heyecanı ve bugünün birikimi ile okula koşa koşa seve seve ve güler yüzle gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Ekm

Her şartta her zaman değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Cumhuriyetimizin İlanının 97. yıl dönümünü törenimiz ve etkinliklerimizle kutladık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul törenimiz ve etkinliklerimiz anlamına yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Yüz yüze eğitimde karma ve harmanlanmış eğitim ortamında derslerine başlayacak olan ve üniversite sınavından sonra en iyisi yine biziz diyecek olan efsane dönem İFL 21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde son sınıflarımızla konuştu.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

May

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.