Sosyal Kulüp Etkinliklerimiz

Şbt

Zamanını faydalı uğraşlara ayırarak kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Başkanımız Efe´nin koordinesinde 5 öğrencimiz Sınav Koleji tarafından 09-10 Şubat 2019 tarihlerinde Buca Sınav Kolejinde Sınav Koleji Satranç Turnuvasında 16 Yaş ve Altı kategorisindeki müsabakalara katıldılar.

Ara

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

Ara

Az zamanda çok ve büyük işler yapan, yorulmadan azim ve kararlılıkla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 3 turnuva gören ve İzmir Fen Lisesi´ni en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize odasında teşekkür etti.

Ara

Satranç oynayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz TSF İl Temsilciliği ve Karabağlar Belediyesi tarafından 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde Karabağlar Belediyesi Rekreasyon Alanında Yıldızlar (13-18 Yaş) Satranç İl Birinciliği müsabakalarına katıldılar.

Ara

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde kanser ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI´nın koordinesinde Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi öğrencilerimize Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer verdi.

Ara

Sağlıklı yaşamayı düstur edinmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI koordinesinde öğrencilerimize "Gençler ve Nikotin Bağımlılığı" bağlığıyla sağlık alanında sunum yapıldı.

Ara

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ile Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU´nun koordinesinde 4+1 öğrencimizin katıldığı Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz Lise Kategorisinde Birinci oldular.

Ara

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Kas

Çeşitli etkinliklerde İngilizce´yi kullanarak öğrenen öğrencilerin başkalarının da İngilizce´yi kullanarak öğrenebilmeleri için etkinlikler hazırladığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde okulumuzun MUN Kulübü öğrencilerinin desteğinde ve daha önce kendi okullarında MUN düzenleyen öğrencilerin danışmanlığında okulumuzda IFLMUN düzenlemek için IFL MUN Kulübü toplantılar düzenleyip hazırlıklara devam ediyorlar.

Kas

Mevcut durumu kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında 3. turu tamamladılar.

Kas

Durumu analiz edip hedefine gidebileceği bir strateji geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında maç yapıyorlar.

Kas

Bilinçli beslenen ve sağlığının farkında olanların okulu İzmir Fen Lisesinde ders öğretmenlerimiz koordinesinde okulumuzda Diyabet Farkındalık Etkinlikleri yaptık.

Kas

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirenlerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimize Dağcılık Kulübünün Eğitim Uzmanları ve Gönüllüleri Dağcılık hakkında sunum yaptılar.