Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız

Şbt

Stratejik planına uygun bir şekilde güçlü ve zayıf yönlerini bilen mevcut fırsatları verimli bir şekilde kullanan ve riskleri minimuma indiren takım çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde mesleki eğitim dönemi toplantıları ve okul komisyon çalışmaları yapılmış olup okulumuz ikinci dönem eğitim ve öğretim faaliyetlerine her şart altında hazırdır.

Ock

Öğrencisini seven, ortak akılla öğrencileri için pozitif sinerji ortaya koyan ve öğrencileri için fedakarca azimle ve kararla çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile istişare toplantısı yapıp 3 haftalık tatil sürecini değerlendirip süreç içindeki faaliyetlerimizi gözden geçirdik.

Ock

Araştırma odaklı kaliteli çalışmaları ile öğrencilerinin bilimsel yöntem ve teknikler konusundaki birikimlerini ve deneyimlerini arttırmalarını destekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumlarının değerlendirmesi gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ara

Mevzuat doğrultusunda öğrencilerinin en yüksek faydayı sağlamaları için nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yüz yüze sınav uygulaması konusuna yaptığımız öğretmenler kurulumuz verimli bir şekilde geçti ve öğrencilerimizin bu süreci en az baskı (stres / kaygı) yaşayarak ve en yüksek kazanç sağlayarak geçirebilmeleri için gerekli iş ve işlemler konuşuldu, kararlaştırıldı ve uygulanmaya başlandı.

Ara

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini bilim insanı olma yolunda destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen proje çalışmaları konulu gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ekm

9. Sınıfları için karma ve harmanlanmış öğrenme etkinlikleri ile heyecanla öğrencilerini bekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu 26 Ekim 2020 tarihinde topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Ekm

Yönetim bilişim sistemlerinin desteğinde karma ve harmanlanmış öğrenme ortamında öğrencileri için en etkili şekilde dersini işleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile öğrencilerimizin değişen durumlara en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Eyl

Mesai saatleri gözetmeden fedakar ve vefalı bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin aktif katılımıyla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Eyl

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Nis

Olağanüstü durumları olağan hale getirebilecek niteliğe sahip güçlü bir ekibin mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile eğitim faaliyetlerimizin mevcut durumu değerlendirildi ve iyi yönettiğimiz sürecin nitelikli bir şekilde devam etmesi için gerekli kararlar alındı.

Mrt

Değişen durumlara en kısa zamanda uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisinin İzmir Fen Lisesi olmaya devam etmesi için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında özel durumu bulunan öğretmenlerimiz hariç tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yaptığımız çevrim içi toplantımız tamamlanmıştır.