eTwinning Projelerimiz

Ock

Salgın dönemini faydalı etkinlikleri ile zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "Digital Wisdom" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

Kas

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Haydi, Tanışalım, Arkadaş Olalım" isimli eTwinning projesi kapsamında Öğretmenler Günü için bir video hazırladılar.

Ekm

Başarısı Türkiye sınırlarını aşan okul İzmir Fen Lisesinde  Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.