Seminerlerimiz

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Ock

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Ara

Bu öğretim yılının ilk yüz yüze derslerini işlediğimiz ve pandeminin gidişatı doğrultusunda çevrim içi devam ettiği efsane dönem IFL'21 için emek veren ve zaman ayıran öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğretmenlerimizin katılımı ile "Fırtınalı denizin kaptanları yanınızdayız" parolası ile gerçekleştirdiğimiz Rehberlik ve Motivasyon Toplantısında öğrencilermizi can kulağı ile dinledik ve onlara hem her zaman yanlarında olduğumuzu hem de şartlar ne olursa olsun en hızlı şekilde yeni şartlara uyum sağlayacak güçlü bireyler olduklarını bir kez daha belirttik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 11. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 11. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 10. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 10. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 9. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 9. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.