Yabancı Dil Etkinliklerimiz

Şbt

Bilgi ve becerilerini standart ölçme ve değerlendirme araçları ile ölçtürüp dünya çapında geçerliliği olan sertifikaları almaya hak kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ile İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde ilki Kasım 2020'de ikincisi de 3-4 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen EF SET sınavlarına 244 öğrencimiz katılmışlardır.

Ara

Sadece sınıfı geçmek için değil, hayat denen o güzel yolda ayakları yere daha sağlam basması için ders çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İkinci Yabancı Dil Öğretmenimiz Mustafa Abacı koordinesinde öğrencilerimiz ders saatleri dışında Almanca Konuşma sınıfında Almanca öğrenmeye devam ediyorlar.

Ara

Her şart altında en iyi şekilde dil eğitimi alırken İngilizce'yi kullanarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde hem fırçasıyla hem diliyle okulumuzu her platformda nitelikli bir şekilde temsil ederken akranları arasında kendini fark ettiren değerli öğrencimiz Birnur, Çin Delegesi olarak yer aldığı Kadir Has Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Eğitim Konferans'ında (Kadir Has University Model United Nations Training Conference'20) En İyi Delege Ödülü (Best Delegate Award) kazanarak etkinlikte İzmir Fen Lisesi farkını gösterdi.