2020 - MSÜ TYT ve AYT

Üniversite Sınavları

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Olimpiyatçıları ile başarıdan başarıya koşan okul İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Emin ERSÜS girdiği YKS'de Sayısal Puanına göre TÜRKİYE ALTINCISI oldu.

Tem

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Tarık Can ÖZDEN girdiği Milli Savunma Üniversitesi Sınavında Sayısal Puanına göre TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.