Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Şbt

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Eyl

Azmi ve özverisi ile kendi destanını yazan ve efsane dönem olarak anılacak İFL2021'in okulu İzmir Fen Lisesin'de Okul Yönetimimizin öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bilgi alışverişi sonrasında planladığı ve değerli öğretmenlerimizin nitelikli bir şekilde çalıştığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız tedbirli ve verimli bir şekilde devam ediyor.

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.