Planlı, kendini yenileyen ve disiplinli öğretmenlerin görev yaptığı okul İzmir Fen Lisesi´nde dersler bitti ama öğretmenler mesleki çalışmalarına devam ediyorlar.

İlçemizdeki İSG Uzmanlarından biri olan Değerli Müdür Yardımcısı Hakan GÖL okulumuzda öğretmenlerimize İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verdi.

Olimpiyat çalışmalarına önem veren İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir haber daha verelim. Kimya alanındaki gururumuz Ceylan Ceylan Milli Takım Kampına giderken Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN, Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Ceylan´ın annesi ve babası Ceylan´ı havalimanından uğurladılar.

E-Twinning projelerine destek veren İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Güzel Sanatlar Öğretmeni Filiz ARDUÇ okulumuzda koordine ettiği E-twinnig faaliyetleri kapsamında E-twinning İyi Örnekler Projeleri Sergisinde okul masamızda projeyi sergiyi ziyaret edenlere anlattı.

İzmir Fen Lisesi´nde kıymetli öğretmenlerimiz sene sonu mesleki çalışma faaliyetlerini nitelikli ve verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. İzmir İl Şube Müdürümüz İlker ERARSLAN´nın organize etmiş olduğu Mesleki Gelişim Akademisine kartılan İngilizce Değerli Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER Yrd.Doç Hakan TOYTOK´un seminerini izlediler.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılındaki faaliyetlerimizi değerlendirmek ve bir sonraki yıl için planlar yapmak amacıyla Biyoloji Zümre Başkanımız Meryem YAZICI´nın başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Azimli, kararlı ve planlı çalışmaları ile fark yaratan okul İzmir Fen Lisesi´inde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Çalışma Takvimi ilgili komisyon koordinesinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile oluşturuluyor.

Güncel eğitim ve öğretim yaklaşımlarının etkin ve nitelikli bir şekilde uygulandığı okul İzmir Fen Lisesi´nden örnek bir çalışmamızın haberini yapıyoruz. Değerli Onur Kurulu Başkanımız Meryem YAZICI (Biyoloji Zümre Başkanı) ve onur kurulumuz 2016 - 2017 öğretim yılında düzeltici ve önleyici rehberlik çalışmalarına katkıda bulunmuşlardır.