Ock

"Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, hem makamında hem tören alanında değerli öretmenimizi ve kıymetli öğrencilermizi başarılarından ötürü tebrik etti.

Ock

Sınav takvimimiz doğrultusunda dönem içinde öğrencilerimiz yoğun bir şekilde takip edilmiş ve eksikler tespit edilip sınıf ve öğrenci bazında iyileştirme çalışmaları yapılmıştır. Dönem sonuna kadar kazanım deerlendirme takvimimiz doğrultusunda sınavlarımız devam edecektir.

Ock

Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemek ve teorik bilgilerini okulumuzdaki laboratuvarlarımızdaki deneylerimiz ile pekiştirmeleri için ders yıllık planlarımız doğrultusunda öğrencilerimizle deney yapıyoruz. Bu etkinlikte Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL'ün dersine konuk olduk.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde 26 - 29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular.

Ock

26 Araklık 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğretmenler Kurulumuz olağan dönem değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Ock

3 Ocak 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi tarafından 9. sınıf öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde öğrencilerimizin sağlık konusunda daha bilinçli ve daha hassas olması için organ bağışı konusunda seminer verildi. Diyabet konusunun da konuşulduğu seminer hemşire konuğumuzun etkili sunumu ile hem farkındalık yaratmış hem de öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir.

Ock

7-18 Kasım 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak düzenlenen ve bir problemin içindeki modeli/örüntüyü keşfedip bilgisayarca düşünerek problemi çözebilmeleri için öğrencilerimize fırsat sunan Bilge Kunduz 2022 Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 33 öğrencimizin katılımı ile tamamlandı. Son altı yılın istatistikleri çıkarıldı.

Ock

31 Ekim 2022 - 4 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve 11 Kasım 2022 tarihinde sonuçları açıklanan BUCA IMSEF Proje Yarışmasında öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde madalya kazanıp ülkemizi yurt dışındaki proje yarışmalarında da temsil etme hakkı kazandılar.

Ara

5 Kasım 2022 tarihinde İzmir Bornova KSM Bozkurt Kuruç Sahnesinde gösterime giren "Bir Düş Gibi (Cahide Sonku)" isimli tiyatro oyununa Müdür Başyardımcımız Filiz KARAOĞLU ve Psikolojik danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ sorumluluğunda ve koordinesinde 22 öğrencimiz gitmişlerdir.

Ara

23 Aralık 2022 tarhinde okulumuzun konferans salonunda Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ve Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde düzenlenen İstiklal Marşımızı Okuma Yarışmasına Melda, Asil, Mertcan ve Ubeyd katıldılar ve coşkuyla İstiklal Marşımızı okudular.

Ara

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

Ara

12 - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve 9. Sınıflar ile 12. Sınıfların Sınıf Rehber Öğretmenleri koordinesinde ders öğretmenlerimizin desteğinde 9. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile kurum kültürümüzün bir parçası olan Geleneksel Kahvaltılarımızı bu yıl KÖK Değerlerimizden DOSTLUK teması ile gerçekleştirdik.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle o haftayı kapsayan haftada 8 Aralık 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, 9 sınıf öğrencilerimizle öğrencilerimizin engelilerin yaşadıklarını daha iyi anlayabilmeleri ve onların pencerelerinden dünyayı anlamlandırabilmeleri için bir parkur hazırlayıp engelliler günü özel bilinçlendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirdiler.

Ara

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin Anlam Bilimi konularında kendilerini geliştirebilmeleri için Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde ve edebiyat öğretmenlerimizin desteğinde sınav salonumuzda haftada en az 1 defa ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) kapsamlı kazanım deerlendirme sınavları düzenlenmeye devam ediyor.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 8 Aralık - 10 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.