Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı gruplara tanıtım masasında olmadıkları zaman gezebilecekleri ve inceleyebilecekleri büyük bir festival alanı oluşturulmuş ve bu alanda çeşitli simülasyon, sanal gerçeklik, dikey rüzgar tüneli, helikopter uçuşu, oyunlar ve tabanca atış parkuru gibi faaliyet alanları iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınarak kullanıma açılmıştır.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde katılımcı gruplara Samsun Şehri Kültür - Turizm Gezisi yapıldı. İki ekibimiz de farklı günlerde danışman öğretmenlerinin gözetiminde geziye katıldılar.

Eyl

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okul konferans salonumuzda 12. sınıflarımızın Yükseköğretim Kurumları Sınavına en verimli, en faydalı ve en başarılı şekilde hazırlanabilmeleri için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, okul psikolojik danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde 12. sınıflarımıza derse giren öğretmenlerimizin katılımı ile 12. sınıflarımızla sene başı toplantısı yapıldı.

Eyl

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okulumuz kapalı spor salonunun arkasındaki bahçemizde okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve 9. sınıf öğrenci velilerimizin katılımı ile İFL 2026 dönemi için ceviz fidanı dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle bir mesaj yayımlamış:

Ağu

2022 YKS sonrası öğrencilerimizin tercihlerine göre yerleştikleri bölüm, üniversite ve şehir ile ilgili istatistiki çalışmamız tamamlanmıştır.

Ağu

Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Alperen TUPURTU Gümüş Madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi ve Danışman Öğretmeni Sertaç Ateş'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2022 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS 2022 Sınav puanları haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

09.08.2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesindeki "Communication Rocks" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Ağu

09.08.2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "FST - Felsefe Soruşturma Topluluğu" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR liderliğinde Okul Müdürü Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nu ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ağu

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılını matematikte olağanüstü başarı sertifikası alarak tamamlayan değerli öğrencimiz Duru Taşın'a veridiği emek ve ayırdığı zamandan ötürü teşekkür eder gösterdiği başarısından ötürü kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuzda hem atık malzemelerin nitelikli bir şekilde değerlendirilmesi hem de kütüphanemizde öğrencilerimizin göz zevkinin artırılması amacıyla Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde kütüphane yenileme ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Ağu

1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle okulumuzda son sınıf öğrencilerimize yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda etkili bir şekilde devam ediyor.