Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ 12 Şubat 2017 Pazar Günü Saat 12.00-12.30 arasında İzmir Fen Lisesi´ni temsilen TRT Kent Radyo İzmir 99,1´de Nejla Gülay ile Aynadaki Biz isimli programa misafir olacaktır.

Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, nitelikli insanların okulu, İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 11. Sınıf Öğrencilerimizden Ömer Faruk (Üçüncü) ve Samed (Onuncu) "Kaybedeni Olmayan Yarışma" sloganıyla düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasında okulumuzu temsil ettiler.

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini önemseyen ve en az iki yabancı dil bilmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var.

Gözümüzün nurları, İzmir Fen Lisesi Son Sınıf öğrencileri bugün hazırlandılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde "her zaman her alanda en iyi olmak" vizyonuna sahip İzmir Fen Lisesi´nden bir toplantı haberimiz var.

Alanlarına hakim, deneyimli ve nitelikli birer öğretmen olmanın yanı sıra takım olarak da sinerji yaratabilen öğretmenlere sahip olan İzmir Fen Lisesi´nde bu sefer sadece öğretmenlerimizin katıldığı bir etkinliğin haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Bilimde çığır açanların okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberi var. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ 10. sınıflarımıza İFL´de yaptığımız Robotları Tanıttı ve Robotik alanda neler yapabileceğimiz ile ilgili bilgi verdi.

9. Sınıflarımızın İFL Ruhunu hissetmeye başladılar. Planlı, disiplinli ve verimli çalışarak İzmir Fen Liseli olmayı hak edenler İzmir Fen Lisesi Öğrencisi olmanın hakkını da veriyorlar.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. Öğrencilerimize ikinci dönemde de nitelikli ve faydalı eğitim ve öğretim faaliyetleri düzenlemek amacıyla Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ, hem zümre toplantıları öncesi genel bir hat çizmek, okulumuzun hedeflerini hatırlatmak hem de öğretmenlerimizle tanışmak için 2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi ilk gün derslerden sonra okul konferans salonumuzda öğretmenlerimizle buluştu.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ, 2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Döneminin ilk Bayrak Töreninde öğrencilerimizle tanıştı, İzmir Fen Lisesi´nin bu dönemde de en iyisi için çalışacağından bahsetti ve iyi niyet temennisinde bulunarak konuşmasını bitirdi.

Ock

26.01.2017 Perşembe Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU görevine yeni başlamış olan Okul Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ 25.01.2017 tarihinde İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz olarak görevine başlamıştır.

Ock

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 11 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusuna elden teslim etti.

Ock

Öğrencilerimizin ders ve sınıf dışındaki ihtiyaçlarına dikkat eden ve bu ihtiyaçları karşılayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Pansiyonumuz velilerimizin izin dilekçeleri ve istekleri doğrultusunda 2016 - 2017 Öğretim Yılı Dönem Arası Tatilinde de öğrencilerimize hizmet vermektedir.