Haz

13 - 16 Haziran 2022 tarihleri arasında MEB Bakanı Sayın Mahmut ÖZER himayelerinde Şanlıurfa'da düzenlenen MEB Robot Yarışmasına Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ Danışmanlığında hazırlanan ekibimiz Seyithan Toprak ve Eray, okulumuzu Tasarla - Çalıştır Kategorisinde temsil etmişlerdir.

Haz

9 Haziran 2022 Perşembe Günü Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu dolu bir şekilde İFL Bahar Şenliği 2022'yi "Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi" dedirtecek nitelikte ve titizlikte düzenledik.

Haz

8 Haziran 2022 Perşembe Günü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Uzman Tiyatro Eğitmenlerinin desteğinde ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimizin sahne arkasındaki çalışmaları ile renklenen İFL Tiyatro 2022 ekibi BİR SAVAŞ HAZIRLIĞI isimli oyunlarını jest, mimik ve ezberleri ile fark yaratan tiyatro oyuncusu kumaşına sahip öğrencilerimizin üstün performansları ile Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evinde sahnelediler.

Haz

7 Haziran 2022 Salı Günü Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL öğrencilerimizin yetenek ve becerilerini yakından görmek ve okulumuzdaki etkinlikler hakkında bilgi almak için okulumuza teşrif etmişlerdir.

Haz

08 Haziran 2022 Çarşamba Günü Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulunun düzenlediği Lise Tanıtım Günlerine Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde katıldık ve İzmir Fen Lisesi Okul Tanıtım Masasında ortaokul öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Haz

Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev BAŞDAKOL koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği İFL Şiir Dinletisi 2022 Okul Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Haz

5 Haziran 2022 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

Haz

3 Haziran 2022 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bilgi Yarışmasında ve Proje Yarışmalarında birinci olan öğrencilerimize ve Spor Müsabakalarında dereceye giren gençlerimize tören alanımızda başarı sertifikası vererek öğrencilerimizei onore etti.

Haz

Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 - İFL 2022 Bilim Fuarımızda projelerini sergileyen öğrencilerimize 3 Haziran 2022 Cuma Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ katılım sertifikası vererek öğrencilerimzi makamında onore etti.

Haz

Çalışma motivasyonumuzu ve okulumuzun akademik gücünü artıran bir haberimiz var. Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ'ın akademik çalışmalarını tamamlaması ve doktor ünvanını almasının ardından Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde okulumuzda öğle arasında küçük bir kutlama yaptık.

Haz

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Penaltı Çekme Müsabakalarımız da yapıldı.

May

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ASELSAN Şirketinin değerli mühendisleri lisede başladıkları mühendis olma isteklerini nasıl gerçekleştirdiklerini ve ASELSAN'da deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

May

Gençliği bilimsel araştırmaya özendirmek ve bilime meraklı gençlerin yolunu açmak amacıyla Türkiye genelindeki liseler arasında bu yıl 29. sunu düzenlenen Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışmasında 27 Mayıs 2022 Cuma Günü iki ekibimiz birincilik kazandı.

May

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN ve Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde sınıf öğretmenlerimizin desteğinde Bahar Turnuvası Ödül Töreni kapalı spor salonumuzda gerçekleştirildi.