Eyl

Öğrencilerinin sesini her daim duyan ve öğrencilerini yakından izleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ yönetim kadrosuyla birlikte 9. sınıflarımıza tekrar hoşgeldiniz demek, her zaman iletişime açık olduklarını belirtmek ve İzmir Fen Lisesinin güçlü bir kültürü ve her zaman artan bir başarısı olduğunu belirtmek için 9. sınıflarımızın derslerine konuk oldular.

Eyl

Öğrencisinin potansiyelinin farkında olan ve o potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeleri için öğrencilerine fırsat sağlayan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Kararları doğrultusunda Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ 9. sınıf öğrencilerimize salgın tedbirleri kapsamında kendi sınıflarında TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları tanıtımı yaptı.

Eyl

Pırıl pırıl gençlerin önce kendileri sonra aileleri sonra ülkeleri sonra da insanlık için ilim irfan öğrendikleri okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında titiz çalışan tören komisyonumuzun koordinesinde 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Öğrencilerimizin salgın tedbirleri içinde en verimli şekilde çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için azim ve kararlılıkla çalışan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Veli - okul işbirliği ile öğrencilerimiz için her zaman daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sağlayan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 9. sınıf öğrencilerimizin velileri çevrim içi toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Henüz lise sıralarında oturmalarına rağmen uluslararası geçerliliği olan üniversite eğitimlerine katılan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ediz Aldoğan (Matematik Olimpiyatçısı) ve Burak KARATAŞ (Matematik Olimpiyatçısı) 2 - 19 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve Stanford Üniversitesinde CS106A ismiyle verilen Introduction to Computer Science dersine katıldı.

Eyl

Mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde değerlendirip öğrencilerinin en iyisini yapabilmelerinde onlara yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Mesleki Eğitim Dönemimizde kurul, komisyon ve zümrelerimiz verimli bir şekilde çalıştı ve ihtiyaç duyulan eğitimleri de alarak 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Ağu

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi için ince eleyip sık dokuyanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenler kurulumuz toplandı ve toplantı gündem maddeleri doğrultusunda çalışmalarını yaptı.

Ağu

Öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Vatan kelimelerinin anlamını damarlarında hissederek bilmeleri için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ağu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülü alan proje sahibi öğrenciler için sergi ve ödül töreni, "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi" kapsamında, 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde, Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlendi.

Ağu

Çevrim içi çalışma ve proje üretme becerisi yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY'un danışmanlığında yürütülen Digital Wisdom isimli proje eTwinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

Bilimsel çalışmalarını sergileme fırsatını kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) danışmanlığında hazırlanan başvurumuz onaylanarak yıl içindeki yine okulumuzda Bilim Fuarı düzenleme isteğimiz TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.

Ağu

Bilimin her alanında titiz, azimli ve kararlı bir şekilde çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR'ın danışmanlığını yürüttüğü Fizik Olimpiyat Takımımızdan Ufuk Şengüller Uluslararası Astronomi ve Astrofizik Yarışmasında (International Astronomy and Astrophysics Competition) hem ülkemizi temsil etmiş hem de Altın Onur (Gold Honour) derecesi almıştır.

Ağu

Müfredat sınırlarının dışına taşan ve bilimle iç içe yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı Sonuçlarına göre 32 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandı.

Ağu

Titizlikle planlanan ve yüksek katılım sağlanan destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu'nun koordinesinde son sınıf öğrencilerimiz okulumuzdaki destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ediyorlar.