Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Onur Kurulu Başkanı Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde her sınıftan bir öğrencimizin katıldığı Onur Kurulu Toplantılarımız öğrencilerimizin okul yönetimine katılmaları ve okulun işleyişine yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli veya kritik kararlar alınacağı zamanlarda toplanmaktadır.

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize "Afetten Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Ara

15 Aralık 2023 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkarıp başarı belgesi vererek onore etti.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un 100. Yıla özel ilk sayısı okuyucularımızla buluştu.

Ara

18 Aralık 2023 tarihinde öğle arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda sınıflar arası basketbol turnuva öğle arası yapılan ilk maç ile başlamış, çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam etmektedir.

Ara

Geleneksel etkinlikleri ile zengin bir okul kültürüne sahip olan İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzda olimpiyat öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 31. Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavı öncesi pasta kesim etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ara

12 Aralık 2023 Salı günü öğrencilerimize "Organ Bağışı ve Nakli Eğitimi" Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR desteğinde okulumuza gelen Eğitim Uzmanı tarafından verilmiştir.

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü - 6 Aralık 2023 Çarşamba günü son ders saatlerinde öğrencilerimize "Kişisel ve Çevresel Hijyen Eğitimi" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 7 Aralık - 9 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ara

Biyoloji Laboratuvarımızda Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz soğan kök Hücrelerinde mitoz bölünme evrelerini incelediler.

Ara

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne göre hazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz Kulüp Danışman Öğretmeni Dr. Selçuk SAĞBAŞ ve kulüp öğrencilerinin koordinesinde 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde 7 okuldan 10 ekip olmak üzere toplam 50 katılımcı ile İzmir Fen Lisesinde 10 sınıf ve 1 konferans salonu kullanılarak düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda her salı İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde etkin çalışan ve öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini kullanmalarına yardımcı olan Model Birleşmiş Milletler etkinliklerimiz öğrencilerimizin etkin katılımı ile devam ediyor.

Ara

1 Aralık 2023 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkarıp başarı belgesi vererek onore etti.

Ara

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor. Bu bağlamda açılan halk eğitim kurslarımızdan biri de 115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimidir. Okul robot odamızda öğrencilerimizin etkin katılımı ile uygulamalı olarak kursumuz devam etmektedir.