Güçlü veli desteği, fedakar öğretmenleri ve çalışkan öğrencileri ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıflara dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile 10. ve 11. sınıflarımızın veli toplantılarını da gerçekleştirerek çevrim içi veli toplantılarımız tamamlanmıştır.

Ortak aklın gücü ve mevcut kaynaklarının etkin kullanımı ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıfa dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile her gün bir toplantı usülü ile üç gün içinde 9. sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik.

Derslerin ve dört duvarın dışında da samimi bir şekilde birbirlerinin yanında olabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğretmenlerimizin desteğinde 11. Sınıflarımızla çevrim içi olarak buluştuk ve öğrencilerimizin süreç içindeki durumlarını istek ve önerilerini dinledik.

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı İkinci Dönemi 12. Sınıflar için Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda velilerimizin yoğun katılımı ile çevrim içi olarak yapılmıştır.

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Türkiye Büyük millet Meclisinin Açılışının 100. yıl dönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Olağanüstü durumları olağan hale getirebilecek niteliğe sahip güçlü bir ekibin mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile eğitim faaliyetlerimizin mevcut durumu değerlendirildi ve iyi yönettiğimiz sürecin nitelikli bir şekilde devam etmesi için gerekli kararlar alındı.

İzmir Fen Lisesi 2016 Mezunu ve Ege Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü Öğrencisi Sayın Oğulcan Binici hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirtenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında bilim kurulunun tüm üyelerinin katılımı ile bilim kurulunun takibindeki sınav, proje ve olimpiyat çalışmalarının mevcut durumu değerlendirildi ve bu süreç için gerekli olan strateji kararlaştırıldı.

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ilkinde konuğumuz Dr. Mustafa COŞKUN oldu.

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında evde kalan öğrencilerimizle 100. kez bir araya geldik.

Milli Eğitim Bakınımız Sayın Ziya Selçuk hazırlanan video ile velilerimize bir mesaj göndermiştir.

Motivasyonu yüksek, kararlı ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında müsait olan öğretmenlerimizin katılımı ile 12. Sınıflarımıza özel çevrim içi toplantımızı 1 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirdik ve efsane olan mezunlarımızın İFL 2020 için hazırladıkları videoyu da toplantımızın başında öğrencilerimizle paylaştık.

Değişen durumlara en kısa zamanda uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisinin İzmir Fen Lisesi olmaya devam etmesi için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında özel durumu bulunan öğretmenlerimiz hariç tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yaptığımız çevrim içi toplantımız tamamlanmıştır.

Amaç insanlık yararına çalışırken Türk Bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak ise "İzmir Fen Lisesi: BİZE HER YER OKUL"