Eyl

Evlatlarına sahip çıkan onlar için mücadele veren velilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında çevrim içi veli toplantılarımızı öğretmenlerimizin ve velilerimizin yüksek katılımı ile tamamladık.

Eyl

Öğrencilerimizin nitelikli ve verimli çalışmalarla bilimin içinde yer alması için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde bilim kurulumuzla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Eyl

Mesai saati gözetmeden fedakar ve vefalı bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin aktif katılımıyla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Eyl

Gençlerin bilgelik ve liderlik yolunda ilerlemelerinde ihtiyaçları olan münazara kabiliyetlerini geliştirmeleri için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde Tahsin Bilge AVCI hocamızın misafir olduğu Münazara Kulübü Tanışma Toplantısı 11 Eylül 2020 tarihinde saat 19.30'da başlayıp 21.00'da tamamlandı.

Eyl

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Eyl

Mevcut durumda fırsatları görebilen ve bu fırsatları öğrencilerimiz lehine kullanabilen çalışkan insanların okulu İzmir Fen Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde pandemi süreci yüzyüze ders yapabilmemiz için yaptığımız iyileştirmelerin yanında okulumuzun kış şartlarında daha nitelikli bir şekilde hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemeler ile iyileştirmelerimize devam ediyoruz.

Eyl

Azmi ve özverisi ile kendi destanını yazan ve efsane dönem olarak anılacak İFL2021'in okulu İzmir Fen Lisesin'de Okul Yönetimimizin öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bilgi alışverişi sonrasında planladığı ve değerli öğretmenlerimizin nitelikli bir şekilde çalıştığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız tedbirli ve verimli bir şekilde devam ediyor.

Eyl

Bilimin sınırlarını zorlamayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun koordinesinde İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Takımları 9. sınıflarımıza olimpiyat çalışmalarını alan bazında anlatmaya başlıyorlar.

Eyl

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

Eyl

Değişen her duruma hızlı bir şekilde uyum sağlayarak öğrencilerimiz için en nitelikli ve en verimli çalışmalara imza atma uğraşısını azim ve kararlılıkla devam ettiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin aktif katılımı ile Bakanlığımızın açıkladığı çerçeve kılavuzluğunda okul gündemimiz doğrultusunda yüz yüze mesleki çalışma dönemimizi üretken ve kaliteli bir şekilde tamamladık.

Ağu

Bilgisine ve hızına çevrim içi ortamda da güvenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in teknik desteğiyle katılan öğrencilerimiz çeşitli dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.