Eyl

Değişen her duruma hızlı bir şekilde uyum sağlayarak öğrencilerimiz için en nitelikli ve en verimli çalışmalara imza atma uğraşısını azim ve kararlılıkla devam ettiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin aktif katılımı ile Bakanlığımızın açıkladığı çerçeve kılavuzluğunda okul gündemimiz doğrultusunda yüz yüze mesleki çalışma dönemimizi üretken ve kaliteli bir şekilde tamamladık.

Ağu

Bilgisine ve hızına çevrim içi ortamda da güvenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in teknik desteğiyle katılan öğrencilerimiz çeşitli dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.

Ağu

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Okulumuzu kazanan öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler müdürlüğümüze, sitemizde belirtilen evrak ve belgeler ile birlikte en geç 27 Ağustos 2020 tarihi saat 17.00'a kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ağu

İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI'nın danışmanı olduğu Biyoloji Olimpiyat Takımının Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı 2020'de Gümüş Madalya ile okulumuzu, İzmir'imizi ve Türkiye'mizi gururlandırdı.

Ağu

Erasmus+ Programı, Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti 2020 yılı Teklif Çağrısı dönemi için Aydın Fen Lisesi tarafından hazırlanan, okulumuz ve Türkiye'nin öncü fen liselerinin ortağı olduğu "Bilim Yolu" adlı projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Ağu

Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (Temmuz 2015, Bakü, Azerbaycan) Türkiye'nin 1978 yılından bu yana kazandığı 10 madalyaya 11.sini ekleyen Kimya Olimpiyatçımız Baturalp Yalçın Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden 4.00 ortalama ile mezun olarak yine bizleri gururlandırdı.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Tem

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Tem

Uluslararasında her yıl madalya kazanmasına rağmen ilk madalyayı kazandıkları zamanki heyecanla ve titizle çalışan olimpiyat öğrencilerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. İstanbul, Türkiye´de 52´ncisi pandemi süreci dolayısıyla çevrim içi düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatı´nda (IChO 2020) Türk Milli Takımında yer alan Deniz şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip bir adet de altın madalya kazandı.

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.